Selecteer een pagina

Vector – EPS

Vector – EPS – vectoriseren

Heeft u een bestand of een logo die niet wordt aangenomen bij de drukker, omdat het niet voldoet aan de aanleverspecificaties? Bevat uw bestand te veel pixels en heeft het een JPEG, PMG, GIF of PNG extensies? Als de resolutie van het bestand te laag is, wordt het al snel (ingezoomd) wazig en korrelig. Wil je je bestand drukken, borduren, graveren of stempelen, (denk aan gevelreclame, autobelettering en bedrijfskleding) dan moet je afbeelding/logo minimaal 300dpi bevatten. Als dat niet het geval is, dient uw bestand te worden gevectoriseerd in een EPS Vector lijntekening voor de optimale resultaat.

Een afbeelding met te lage resolutie, kan niet gedrukt worden

Een afbeelding met te lage resolutie, kan niet gedrukt worden

Een vectorafbeelding met een hoge resolutie, geschikt voor drukwerk.

Een vectorafbeelding met een hoge resolutie, geschikt voor drukwerk.

 

Wat is vector?

Vector is een bestand die opgebouwd is uit wiskundige lijnen. Vectorafbeeldingen kunnen oneindig worden vergroot met behoud van scherpte. Een ander belangrijk voordeel is dat een vector bestand makkelijk bewerkt kan worden, de kleuren en verhouding is zo aangepast. Raster afbeeldingen in tegenstelling, zijn opgebouwd uit pixels en kunnen niet uitvergroot worden zonder kwaliteitsverlies.

Indien u niet beschikt over een EPS Vector Lijntekening, dan kunnen wij deze voor u maken (vectoriseren) vanaf een bitmap bestand (jpeg, gif etc), scan of papier.

Stuur ons het bestand en u krijgt van ons een gratis offerte. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS en PDF.

Tekening op papier, ingezoomd

Tekening op papier, ingezoomd

Gevectoriseerde tekening, vector bestand

Gevectoriseerde tekening, vector bestand

Hoe gaat vectoriseren te werk?

U stuurt uw tekening, foto of scan naar ons toe. Uw bestand wordt handmatig overgetrokken in een professionele opmaak programma. U ontvangt van ons zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS en PDF (AI op verzoek) formaten, die de drukker niet meer kan weigeren. Neem gerust contact met ons op.

HOME